leger-des-heils
Tweedehands kleding voor een sociale prijs, een kop koffie en een werkplek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. In onze nieuwe ReShare Store vind je het allemaal. Kom snel winkelen in deze hippe winkel voor iedereen; het hart van het Leger des Heils.

Bezoekadres:
Troelstralaan 1
7604VW Almelo

Meer informatie:
www.reshare.nl/
(036) 539 81 11

 

 


EZRA

Wie/Wat:
EZRA Fashion biedt kleding aan volwassenen die het dringend nodig hebben en daar tijdelijk niet zelf in kunnen voorzien vanwege bijv. ontslag, scheiding, overlijden van de kostwinner of door schulden.

Waarom/voor wie:
De kleding die EZRA Fashion aanbiedt is voor volwassenen. Niet alleen geeft EZRA Fashion ‘dagelijkse’ kleding uit, maar ook kleding voor bijzondere gelegenheden zoals bijv. een sollicitatie- of stage gesprek.

Ook biedt Ezra kleding voor kinderen: EZRA Kinderkleding geeft nieuwe en herbruikbare kleding en schoenen aan gezinnen die het hard nodig hebben, maar het zelf even niet (meer) kunnen betalen.

Bezoekadres winkel:
Grotestraat 146, Almelo

Meer informatie:
www.ezrafoundation.nl
Tel. 06 46524371
info@ezrafoundation.org

 


 

stichting-babyspullen

Wie/Wat:
Stichting Babyspullen biedt minima-ouders hulp bij het verzamelen van hun babyuitzet.

Waarom/voor wie:
Stichting Babyspullen vindt dat elk kindje, ongeacht de financiële situatie van de ouders, recht heeft op een goede start. Wat zij doen is het landelijk inzamelen van babyspullen, om er vervolgens babystartpakketten van te maken welke zij verspreiden via oa Voedselbanken, kledingbanken, bureau jeugdzorg, tienermoederhuizen, consultatiebureaus en vele anderen. Mensen die ingeschreven staan bij de Voedselbank of andere hulpinstanties kunnen via deze instanties het babystartpakket aanvragen. www.stichtingbabyspullen.nl

 


 

 

kringloopwinkel

Wie/Wat:
Bij de Kringloopwinkel Almelo doen wij ons best om een goed assortiment herbruikbare artikelen voor u te presenteren. De eerste verdieping heeft onder andere een ruim assortiment kleding, boeken, Eetkamer tafels, bedden en Kleding. Aan kleding is er voldoende keuze voor mannen, vrouwen en kinderen (ook baby).

Waarom/voor wie:
Door spullen een tweede leven te geven en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt van werk te voorzien. Ook de kringloop heeft kleding. Kom langs bij Kringloop Almelo de Beurs aan de Frederik van Eedenstraat 1a. www.kringloopalmelo.nl

www.kringloopalmelo.nl