aanbiedercheck.nl
Iedereen kan hier gratis een vergelijk doen onder internet, tv en bellen aanbieders obv een postcodecheck. Deze tool is volledig onafhankelijk en de prijzen zijn vaak nog lager dan bij de aanbieders op de website zelf. Dit komt omdat zij graag hoog in ons vergelijk komen en daardoor exclusieve kortingen geven.

www.goedkoopste-energieleverancier.net
Dit is één van de grootste protalen van Nederland waar niet alleen vele uitgebreide bespaartips staan omschreven, maar waar ook obv een postcodecheck en enkele aanvullende gegevens een goed advies kan worden gegeven. Hierbij geldt ook dat de prijzen nog hoger zijn dan bij de energieleverancier zelf. Vaak zelfs nog een stuk lager. Het vergelijk is gratis en compleet onafhankelijk.

internetvergelijk.nl
Wij van internetvergelijk.nl bieden consumenten een complete vergelijking van internetpakketten met een gebruiksvriendelijke zoekmachine en een veilige verbinding via HTTPS, geschikt voor mobiele apparaten. Eenvoud in gebruik is bij ons een hoge prioriteit, consumenten kunnen eenvoudig de weg kunnen vinden naar de beste provider aan de hand van hun persoonlijke situatie en postcode op internetvergelijk.nl.
Wij ranken hoog in Google, bijvoorbeeld op “Alles in 1” op de eerste plaats en ontvangen ongeveer 65.000 gebruikers per maand die onze postcode checker gebruiken.

De vernieuwde website van EnergieVergelijkwww.energievergelijk.nl/energievergelijkers – biedt een onafhankelijke vergelijker waarin de totale energiemarkt is meegenomen, evenals groene leveranciers. Maar verder biedt de site een vele uitgebreide energiewijzers aan, evenals klantbeoordelingen van de leveranciers en het laatste energienieuws.

Onafhankelijk initiatief voor het vinden van de goedkoopste energieleverancier met handige tips om energie te besparen. Goedkoopste Energie

Op EnergieAanbieding.com http://www.energieaanbieding.com kunnen bezoekers betrouwbare energie aanbiedingen vinden.
Neem ook even een kijkje bij de bespaartips: (http://www.energieaanbieding.com/bespaartips).

Interessante links (tips) over besparen:
www.keuze.nl
almelodoetmee.nl/handige-weetjes

Handige tips en trucs om slim met je geld om te gaan voor je kinderen:
kansvoormijnkind.nl

Voor mensen met hoge zorgkosten biedt deze site een praktische hulp bij de belastingaftrek van zorgkosten en uitleg over andere financiële regelingen:
www.meerkosten.nl

Woont u in de gemeente Almelo en moet u rondkomen van een minimuminkomen? Dan is deze folder bestemd voor u! In deze folder kunt u een overzicht vinden van de regelingen die er zijn in de gemeente Almelo voor u. U kunt hierin niet alleen informatie vinden over de regelingen zelf, maar ook hoe u deze kunt aanvragen.
Minimawijzer